er is geen project wat Derchique niet kan inrichten
U bevindt zich hier: Projectstoffering » Zonwering

Voor een kwalitatief goede zonwering kunt u niet om Derchique heen.
Of u nu horizontale- of verticale lamellen, rolgordijnen, vouwtrekgordijnen, panelen, gordijnen of buitenzonwering wenst, wij kunnen het leveren.
Uiteraard meten we zelf op en zorgen we voor een deskundige montage.

Hieronder ziet u de merken waarvoor u bij Derchique de showroom
binnen kunt lopen.

www.silentgliss.nl
www.luxaflex.nl
www.excellenta.nl

Verticale jaloeziën (lamellen)
Verkrijgbaar in stof, aluminium en pvc.
Verticale jaloezieën dienen niet alleen als zonwering maar ook als raamdecoratie en bijvoorbeeld als scheidingswand (denk aan open keukens en kantoorruimten). Door de verfijnde lichtregeling kan er een sfeer in huis worden gecreëerd welke geheel aansluit op uw inrichting.

Horizontale jaloezieën
Verkrijgbaar in stof, aluminium en hout.
Horizontale jaloezieën is een product op maat. Vele kleuren, dessins en finishes zorgen voor de uitstraling. De onovertroffen technieken van de veerkrachtige lamellen voor de kwaliteit. Grote keuze in kleuruitvoering en bediening (elektrisch bijvoorbeeld).

Vouwtrek gordijnen
Verkrijgbaar in vele stoffen.
Vouwtrek gordijnen zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar. Met of zonder horizontale baleinen of als romantisch "Austrian Shade". Ruime keuze uit zeer exclusieve en moderne stoffen die weer eenvoudig zijn te reinigen.

Paneelgordijnen
Verkrijgbaar in stof, pvc, rubber en hout.
De paneelgordijnen collectie is samengesteld uit stoffen van de hoogste kwaliteit. Door de vele mogelijkheden in maatvoering, soepele bediening en eenvoudige montage. Het is uitermate geschikt als oplossing voor grote ramen, schuifpuien, openslaande deuren en ruimteverdelingen.

Rolgordijnen
Verkrijgbaar in stof, pvc en rubber.
Rolgordijnen zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Ze worden toegepast in onder andere woonkamers, kantoren, slaapkamers (verduisterd), badkamers, werkkamers etc. in de rolgordijnen collectie treft u een brede keus aan stoffen, kleuren, dessins en kwaliteit in verschillende prijsklasse. Elk rolgordijn wordt gemaakt naar uw persoonlijke wensen.

Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Neem contact op  |  Verstuur feedback
© Derchique.
Sitemap
E-mail