er is geen project wat Derchique niet kan inrichten
U bevindt zich hier: Projectstoffering

Derchique, het bedrijf wat geleidt wordt door een team van enthousiaste mensen biedt u een zeer complete keuze aan, waarbij wij de bedrijfs- en zeer intensieve ruimtes van top tot teen aankleden. Er komt namelijk heel wat bij kijken dan het “eventjes” leggen van een vloerafwerkingsproduct of het ophangen van zonwering. Een goed advies, optimale begeleiding en kwaliteit staan voorop.

Een groot deel van onze activiteiten bestaat uit het verwijderen van oude vloerafwerking, het egaliseren van betonvloeren of anders en het leggen van nieuwe vloerafwerkingsproducten waaronder projecttapijt, linoleum, rubber, parket, houten vloeren en meer.

Particuliere stoffering
Ons assortiment is samengesteld door de vraag aan verschillende kwaliteiten, kleursamenstellingen en prijzen op de markt. Ons streven is dan ook de klant te bieden wat op dit moment de trend is. Daarbij houden we rekening met het geen wat u als klant voorop stelt. Duurzaamheid, service, garantie en een goed gelegd product.

Onze kernactiviteiten zijn het leveren en aanbrengen van vloerafwerking in de breedste zin van het woord. Voor u een grote of kleine opdracht is voor ons een veel voorkomend werkterrein. Door kennis en maatoplossingen, gaan wij voor geen probleem uit de weg. Geen opdracht te gek of Derchique legt het voor u. Komt u daarom gerust voor een vrijblijvend advies naar onze showroom.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Neem contact op  |  Verstuur feedback
© Derchique.
Sitemap
E-mail