er is geen project wat Derchique niet kan inrichten
U bevindt zich hier: Projectstoffering » Buitenzonwering
  Kies een onderdeel

Buitenzonwering
Verkrijgbaar in vele varianten
Bij buitenzonwering kunt u ook weer kiezen uit verschillende soorten.
Dit omdat niet voor ieder pand of huis dezelfde buitenzonwering van toepassing is. Soms zitten we vast aan regels die zijn opgelegd door een bepaalde commissie en daar kunnen wij dan goed op inspelen.

U kunt voor buitenzonwering denken aan: knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens of markiezen. Groot verschil aan uitvoering, kleur en dessins. Voor ieder een eigen uitstraling.

Wilt u zon uit huis en u wilt ook heerlijk van uw tuin kunnen genieten, eventueel in de schaduw dan komt u bij een knikarmscherm terecht.

Een uitvalscherm geeft een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge temperaturen dan komt een uitvalscherm goed van pas.

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met een schuimkern die voor isolatie en stabiliteit zorgt. Door al deze eigenschappen bieden rolluiken op velerlei gebied enorme voordelen. Zo zijn ze naast inbraakvertragend ook zon-, en hittewerend in de zomer en energiebesparend in de winter.

Screens hebben een eigentijdse buitenzonwering die om voor de hand liggende redenen veel wordt toegepast. Doordat het scherm verticaal valt is de invloed op de gevelstructuur vrijwel minimaal, terwijl de functionaliteit uitzonderlijk is. Screens worden toegepast in grote projecten zoals: scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Tegenwoordig ziet u het ook steeds vaker bij de de woonhuizen.

Markiezen laten zich toepassen op klassieke gevels, maar zeer zeker ook op de moderne panden.
De markies is een verantwoorde geveldecoratie, als blikvanger of reclameobject.

Al onze buitenzonweringen zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen!

Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Neem contact op  |  Verstuur feedback
© Derchique.
Sitemap
E-mail