de ins en outs van Derchique
U bevindt zich hier: Bedrijfsprofiel
Van Concept tot oplevering
Derchique totaal projectinrichting is een allround bedrijf met ruime ervaring in kantoorinrichting, stoffering en interne verbouwingen in alle bedrijfssegmenten. Alles onder één dak beschikbaar van concept tot eindoplevering. Door een hechte relatie met onze vaste gecertificeerde onderaannemers hebben wij het vermogen om op adequate wijze in te spelen bij eventuele nadere wensen van de opdrachtgever.

Het in 1984 opgerichte familiebedrijf heeft een jonge ziel en geest. Het bedrijf wordt geleidt door een enthousiast team van vakmensen. Wij weten dan ook als geen ander dat goede beslissingen over inzet van "vakwerk" goud waard zijn.

Wij importeren onze kantoormeubelen rechtstreeks van de fabriek waardoor wij een zeer scherpe prijs kunnen hanteren voor een hoogwaardig product. Deze meubelen voldoen dan ook aan alle ARBO eisen die vandaag de dag voor u en ons van groot belang zijn.

Een open en persoonlijk contact
Flexwerken is ingeburgerd en nu nog meubilair dat hierbij aansluit. Een meubellijn die rekening houdt met de toekomst en uw portemonnee. Een kenmerk voor ons vernieuwende karakter. Derchique wilt u dan ook op een professionele manier van dienst zijn. Er wordt u dan ook gedegen en gedetailleerde calculatie begroting geoffreerd. De vakmensen van werkvoorbereiding dragen zorg voor een geolied verloop van de opdracht. Hiervoor staan de juiste spullen en mensen op de juiste tijd en plaats.

Onze brede ervaringen en royale expertise geeft een open en persoonlijk contact. Daardoor garanderen wij u voor een vlotte en consequente uitvoering van ons werk. Een plezierige werkplek en de motivatie van onze vakmensen zijn immers doorslaggevend bij het behalen van een geslaagd resultaat.

Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Neem contact op  |  Verstuur feedback
© Derchique.
Sitemap
E-mail